Uniek hout afkomstig van wagons

Bent u op zoek naar een uniek hout met een uitstraling die nergens anders verkrijgbaar is? Informeer dan bij Pepijn Kempen Design naar wagonplanken. Deze houten planken zijn afkomstig van oude treinwagons en bieden een unieke uitstraling en zijn van een uitstekende kwaliteit. Wij halen regelmatig wagonplanken uit binnen- en buitenland en verzekeren u ervan dat het hout in een perfecte staat verkeerd wanneer wij deze aan u leveren. U kunt de wagonplanken bij ons per stuk afnemen maar u kunt de planken ook door ons laten verwerken als eindproduct zoals een houten vloer of een meubelstuk.

Verschillende producten

  • Deuren
  • Tafels
  • Kantoormeubelen
  • Bedden inclusief stapelbedden
  • Vloeren
  • Stoelen en sofa’s
  • Boekenkasten
  • Tuinmeubelen
  • Accessoires zoals plantenbakken

Wagonplanken

Een ervaren timmerbedrijf

Pepijn Kempen Design is een timmerbedrijf in hart en nieren. Wij zijn echte houtliefhebbers en hebben er elke dag weer ontzettend veel plezier in om het hout om te toveren tot een eindproduct dat er zijn mag. Elk houten meubel dat onze fabriek verlaat draagt de trots van de maker en krijgt op die manier een unieke uitstraling wat zich door de jaren heen terug zal betalen in het plezier dat u beleeft bij de aanblik van het meubelstuk dat door ons gemaakt is.

Wagonplanken als basis voor uw meubels

Het grote voordeel van de wagonplanken is de uitstraling dat dit unieke hout geeft. Met wagonplanken krijgt u een stuk hout in bezit dat een uitstraling heeft die geen enkele andere houtsoort heeft. De planken worden door ons bewerkt zodat ze geschikt zijn om verder te bewerken en wij werken de planken af met natuurvriendelijke materialen.

Informeer naar het unieke hout van wagons

Wilt u meer weten van onze wagonplanken? Neem dan contact met ons op zodat wij u het één en ander kunnen vertellen over dit unieke houtproduct. Wij halen de houten delen alleen van de beste wagons en garanderen u een topproduct dat jarenlang mee zal gaan. Tel daar de unieke uitstraling bij op en u bent er zeker van dat u een pracht stukje vakwerk krijgt geleverd uit onze eigen timmerwerkplaats. Maak een afspraak met ons om met eigen ogen het unieke karakter van de wagonplanken te aanschouwen of lees verder op onze website voor meer informatie.

Bekijk nu onze video

Navigatie
Bel ons nu