De specialist in wagonplanken

Welkom bij Pepijn Kempen Design, uw specialist op het gebied van het ontwerpen en vervaardigen van speciaal op maat gemaakte wagonplanken. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar de creativiteit centraal staat. Bovendien gaan wij uiterst klantgericht en professioneel te werk zodat wij u kunnen garanderen dat wij u vakwerk op maat kunnen leveren. Al onze producten die te koop staan, zijn van hoge kwaliteit en we hebben een zeer ruim aanbod voor u opgesteld. Op onze website vindt u al onze producten terug. Neem gerust een kijkje en neem dan ook meteen even contact op om een offerte op maat aan te vragen. Wij hebben altijd wagonplanken te koop.

Service

Wij staan bekend om onze klantgerichte manier van werken. Wij vinden het erg belangrijk om een goede werkrelatie aan te gaan met al onze klanten en wij richten ons dan ook helemaal op uw wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent en wij zetten niet zomaar op maat gemaakte producten te koop. Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap en passie voor authentieke wagonplanken. Wij gaan graag eens met u om tafel zitten voor een gesprek. We zullen dan bespreken wat u zoal van ons verwacht en wij kunnen u direct deskundig advies bieden. Ook geven wij aan wat u precies voor mogelijkheden heeft en op basis van een plan dat we samen opstellen, zullen we aan de slag gaan. Wij stellen niet alleen onze wagonplanken te koop, wij zullen u ook bijstaan in het proces met behulpzaam advies.

wagonplanken te koop

Milieubewust

Wij verkopen houten wagonplanken, en houden daarbij altijd oog voor het milieu. Wij zijn erg milieubewust en we gaan erg duurzaam te werk. De producten die wij te koop stellen, zijn niet van doorsnee hout. Wij halen onze materialen doorgaans uit oude vervallen gebouwen en geven ze een tweede leven. Door op deze manier te recyclen, dragen wij bij aan een beter milieu en door onze wagonplanken te koop te zetten, bieden wij u de kans om hier ook uw steentje aan bij te dragen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze wagonplanken of over onze manier van werken? Bel ons direct op en vraag ons of we wagonplanken te koop hebben staan op dit moment. Ons behulpzame personeel zal u graag gerichte informatie en advies geven.

Navigatie
Bel ons nu