Ons bedrijf

Pepijn Kempen Design is een jong en creatief bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte oud eiken tafels, meubels van diverse soorten oud hout en decoratieve artikelen voor binnen en buiten.
Ook verzorgen wij de betimmering van uw keuken, interieur of werkplek met wanden, boekenkasten en bureaubladen. Wij werken met verschillende oude geleefde houtsoorten uit binnen- en buitenland. Vanaf heden ook met uniek oud-eiken. De meubels worden in eigen werkplaats vervaardigd waardoor we snel kunnen leveren en eventueel bezorgen.

Hergebruik en duurzaamheid is ons uitgangspunt. Het hout wat wij gebruiken is hout met ‘ervaring’ en is veelal eiken,- grenen,- en vurenhout, en heeft vaak al vele levens meegemaakt. Hierdoor is elk meubel uniek en krijgt het een karakteristieke uitstraling. Onze meubelen worden vervaardigd en afgewerkt met behulp van  natuurvriendelijke materialen.

Oude Balken en Gebinten

Heeft u zelf uw meubelstuk ontworpen of heeft u een leuk idee, dan kunnen wij uw dromen waarmaken!! Het bewerken van eiken hout vergt deskundigheid en het materiaal en uw ontwerp verdient alle aandacht. Wij helpen u daar graag mee.

Pepijn Kempen Design

Bekijk de website en maak een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats met showmodellen of voor een vrijblijvend bezoek bij u thuis om te meten en te weten. Voor meer informatie of een afspraak kunt u het contactformulier gebruiken. Wij sturen u dan alle gevraagde informatie of nemen contact op voor een afspraak.

oud eiken detail

classic-houten-bijgebouw-interieur

oud eiken

Bekijk onze bedrijfsvideo

Hoe wij onze houten tafels maken

Deze opname is uitgezonden door RTL 4 bij het programma Life Style Experience en Woonidee.

Navigatie
Bel ons nu