Gespecialiseerd in gebruikt hout

Welkom bij Pepijn Kempen Design, de specialist voor alles op het gebied van oude wagonplanken. Wij gaan altijd zeer klantgericht te werk en kenmerken ons daarnaast door onze professionele aanpak. Samen garandeert dit dat wij keer op keer weer vakwerk op maat leveren zoals al onze vaste klanten weten. Wij halen ons hout uit oude kloosters, kerken, boerderijen en fabriekgebouwen in Oost-Europa en wij maken hier in onze werkruimte prachtige wagonplanken van met authentieke uitstraling. Zo maken wij met onze speciale oude wagonplanken allerlei prachtige producten voor in en om uw woning.

Maatwerk

Wij gaan uit van een klantgerichte manier van werken en dit heeft ons veel vaste klanten opgeleverd. Wij vinden het namelijk belangrijk om een goede werkrelatie aan te gaan die soms zelfs langer duurt dan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent en wij hechten veel waarde aan uw wensen en feedback. Wij stellen uw wensen zelfs centraal binnen ons bedrijf want voor ons bent u niet zomaar een nummertje of een opdrachtgever die wagonplanken wilt hebben, voor ons bent u een individu die een unieke opdracht geplaatst heeft. Wij komen graag eens bij u langs of hebben u graag over de vloer om eens te praten over wat u precies van ons wenst en verlangt. Samen stellen we een plan op en maken we een ontwerp van onze oude wagonplanken. Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp zullen we aan de slag gaan met onze oude en authentieke materialen.

oude wagonplanken

Kwaliteit

Bij ons vertrouwt u echter niet alleen op een zeer klantgerichte manier van werken, maar daarnaast ook op een professionele aanpak. Wij garanderen u dat al onze materialen van uitstekende kwaliteit zijn en wij testen dit voor u. Bovendien zijn wij op de hoogte van innovaties en ontwikkelingen binnen ons vakgebied en gaan wij altijd te werk volgens de nieuwste methoden en de beste technieken. Hiertoe behoren dan ook de beste apparaten waarover wij beschikken om onze oude wagonplanken te bewerken. Ons personeel bestaat ook alleen maar uit vakmannen van de oude stempel die als geen ander weten wat ze met wagonplanken kunnen doen.

Bestel direct

Wilt u meer weten over onze oude wagonplanken of wilt u er direct een bankje van bestellen? Kijk even verder op onze website of neem direct contact met ons op en vraag ons naar onze wagonplanken. Wij vertellen u graag meer over onze oude materialen.

Navigatie
Bel ons nu