Planken met karakter

Welkom bij Pepijn Kempen Design, uw specialist voor al uw meubels gemaakt van oude planken. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar de creativiteit hoog in het vaandel staat. Wij gaan uiterst klantgerichte en professioneel te werk en wij leveren dan ook keer op keer resultaten van hoge kwaliteit. Wij werken met oude materialen om dat unieke en authentieke gevoel te vangen, maar dit doet niet af aan de kwaliteit van onze producten. Dus bekijk ons ruime aanbod eens en ontdek wat wij allemaal met planken voor u kunnen doen. Of neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Ga voor authentiek

Wij staan ook bekend om onze klantgerichte manier van werken. Zo kunt u bij ons erop rekenen dat wij uw wensen en feedback serieus nemen en dat u centraal staat voor ons werk. Wij leveren veel producten van oude planken op maat en daarom hechten wij veel waarde aan onze opdrachtgevers. Bij ons wordt u niet behandeld als een nummertje of als de zoveelste opdrachtgever, maar als een individu met een individuele wens. De unieke en authentieke eigenschappen van onze planken kunnen dat bovendien goed weerspiegelen. Alleen oude materialen zorgen voor dat echte persoonlijke gevoel.

Bekijk onze producten

Wij zijn een jong bedrijf, maar toch hebben wij al een flink uitgebreid assortiment aan producten opgesteld. Wij hebben kennis op vele vlakken en bovendien beschikken wij over ervaring om ervoor te zorgen dat wij altijd een product vervaardigen van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor zeer veel verschillende producten en categorieën aan producten. Op onze website ziet u een aantal voorbeelden van wat wij zoal met oude planken kunnen maken.

Dit kan wellicht een beetje overweldigend zijn en daarom hebben wij speciaal voor u hieronder een overzichtelijk lijstje opgesteld van een aantal van onze populairste producten van oude planken:

  • Tafels
  • Stoelen
  • Bedden
  • Banken

Dit zijn echter slechts een paar van de producten die wij van onze oude houten materialen vervaardigen.

oude planken

Voor een beter idee kunt u ons ook altijd even opbellen en er persoonlijk naar vragen bij onze medewerkers.

Ontdek uw mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over oude planken of hebt u nog vragen voor ons personeel over onze planken? Kijk dan gerust even op onze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze oude materialen en onze moderne technieken. Ontdek vandaag nog uw mogelijkheden.

Navigatie
Bel ons nu