Ontvang een offerte

Wilt u graag een nieuw bed laten bouwen van oude houten planken? Zou u graag uw tuinmeubilair willen vervangen door banken en tafels die een rustgevende en authentieke sfeer verzorgen? Of bent u simpelweg op zoek naar advies over het bewerken van eiken houten planken? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Pepijn Kempen Design en wij zijn uw specialist op het gebied van oude houten planken. Wij zijn een jong en creatief bedrijf dat zich kenmerkt door een buitengewoon klantgerichte en professionele manier van werken. Neem vandaag nog contact op voor een offerte.

Bekijk onze producten

Wij hebben een zeer grote selectie aan producten voor u klaar staan die allemaal zijn gemaakt van oude houten planken.

Wij werken met oude materialen omdat deze de uitstraling geven dat ze geleefd hebben en dit biedt vaak een authentieke en unieke indruk. Hieruit kunnen wij allerlei meubilair maken, maar ook vloeren. U vindt een volledig overzicht op onze website, hieronder staan een aantal van de categorieën waarin wij onze houten producten onderverdeeld hebben:

  • Werken
  • Zitten
  • Loungen
  • Slapen

Dit zijn echter slechts een paar van de categorieën waarin wij onze planken inzetten.

oude houten planken

Het volledige aanbod vindt u dus op onze website, maar u kunt natuurlijk ook altijd zelf even contact opnemen voor een persoonlijker aanbod. We helpen u graag één op één aan een product dat helemaal bij uw wensen past. Laat het ons vandaag nog even weten.

Help het milieu

Wij kenmerken ons onder andere door de aandacht die wij geven aan het milieu. Dat wij met houten planken werken, wil niet zeggen dat wij niet weten waar onze materialen vandaan komen of dat wij niet actief met het milieu bezig zijn. Wij kiezen er juist expres voor om oude houten materialen een tweede leven te geven en deze zo te recyclen. Het milieu staat in feite hoog op ons vaandel. Daarom koopt u bij ons niet alleen voor uw eigen portemonnee maar ook voor het milieu. Wij vertellen u graag meer over hoe onze planken het milieu verder helpen.

Neem direct contact op!

Wilt u graag wat meer weten over de houten materialen waarmee wij werken of hebt u vragen over de oude en authentieke impressie die wij proberen te creëren met onze producten? Wij vertellen u graag meer over onze oude houten planken wanneer u even contact met ons opneemt.

Navigatie
Bel ons nu