Maatwerk meubels

Wilt u graag een nieuwe tafel laten maken van oude eiken wagonplanken voor in uw woonkamer? Bent u van plan om het tuinmeubilair te laten vervangen door een nieuwe oude eiken set om een authentieke sfeer uit te dragen? Of wilt u alleen maar wat advies inwinnen over het vervaardigen van wagonplanken uit gerecycled hout? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Pepijn Kempen Design zijn specialisten op dit gebied, waar u ook woont in Nederland. Bel ons eens op en vraag ons naar een persoonlijke offerte.

Kwaliteit en service

Wij staan bekend om onze klantgerichte manier van werken en dit is niet voor niets het geval.

Als geen ander weten wij hoe wij eiken wagonplanken moeten verwerken. Uit het hout dat wij binnen krijgen maken wij mooie producten. Wij zijn zelf pas tevreden wanneer onze klanten tevreden zijn. Wij vinden het belangrijk om u blij te maken met ons werk door een goede werkrelatie aan te gaan en wij hechten veel waarde aan uw feedback. We stellen uw wensen zelfs centraal binnen het werk dat wij doen en dat ziet u aan alles. Niet voor niets leveren wij zulke oude authentieke producten die allemaal net zo uniek zijn als onze opdrachtgevers. Kijk op onze website voor een volledig overzicht van onze unieke eiken producten.

oude eiken wagonplanken

Authentieke uitstraling

Het vervaardigen van oude eiken tafels behoort tot onze specialiteiten. Dit doen wij uiteraard met hout van hoge kwaliteit. Wij halen doorgaans ons hout uit oude kloosters, kerken, boerderijen en fabrieksgebouwen. Aangezien er in Nederland en België niet meer veel van dit soort locaties zijn, kijken wij vooral richting Oost-Europa als bron voor onze houttoevoer. Wij halen dat naar onze werkplaats in Nederland. Oude eiken wagonplanken behoren tot een van onze favoriete houtproducten. Deze gebruiken wij vervolgens in de tafels die wij maken. Zo leveren wij u een echte authentieke tafel van wagonplanken van hoge kwaliteit. Kijk eens verder op onze website voor een voorbeeld.

Zie onderstaande wagonplanken welke we momenteel in ons assortiment hebben:

4 cm dik Geleefd

 25,00 75,00

6 cm dik Geborsteld

 45,00 135,00

6 cm dik Geleefd

 38,00 110,00
Navigatie
Bel ons nu