Hout met karakter

Wilt u een unieke houtsoort aanschaffen voor nieuwe meubels? Informeer dan bij Pepijn Kempen Design naar onze wagonplanken. Wij hebben oude eiken wagonplanken te koop die garant staan voor een oude uitstraling die met geen andere houtsoort te vergelijken is. Onze oud eiken wagonplanken komen uit verschillende landen en worden door ons verwerkt om ze geschikt te maken voor verdere verwerking. U kunt de planken die bij ons te koop staan bij ons kopen maar u kunt ze ook door ons laten verwerken in onze moderne timmerwerkplaats tot klant en klare eiken meubels of vloeren.

Hart voor het vak

Bij Pepijn Kempen Design vinden we dat de mooiste producten van hout worden gemaakt wanneer je liefde voor het vak hebt. Dat hebben wij dan ook. En niet alleen dat, ook de oude planken van de wagons die bij ons te koop staan koesteren we. Wij hebben de planken die van topkwaliteit zijn en een zo een uniek eindproduct opleveren.

Werkwijze en producten

We kopen van gebruikt hout uit binnen- en buitenland. We werken o.a. met eikenhout, grenen en vurenhout in onze eigen werkplaats. Alle afwerkingen gebeuren met natuurvriendelijke materialen. U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren voor uw houten meubelen. Producten die wij kunnen maken:

  • Deuren
  • Houten lounge sofa’s
  • Kantoormeubelen
  • Bedden inclusief stapelbedden
  • Vloeren
  • Tafels
  • Stoelen en sofa’s
  • Boekenkasten
  • Tuinmeubelen
  • Accessoires zoals plantenbakken

oude eiken wagonplanken te koop

Hout zoals u het wilt

Wij hebben eiken wagonplanken te koop staan die u zo mee kunt nemen. U kunt er ook voor kiezen om ons het hout te laten verwerken tot een eindproduct. Het hout dat bij ons te koop staat kunt u zo meenemen en is meteen bruikbaar voor verwerking. Het hout is door ons bewerkt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken voor onregelmatigheden. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen maken van het hout dat van de wagons afkomstig is en wat onze voordelen zijn.

Vraag een offerte aan

Zoekt u een timmerbedrijf dat oude eiken wagonplanken te koop heeft? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u aangeven welke voorraad wagonplanken wij op dit moment te koop hebben staan. Wij kopen de planken zorgvuldig in en verzekeren u top kwaliteit met een unieke uitstraling. Wij kunnen uiteraard de oude eiken wagonplanken ook voor u verwerken in onze eigen moderne timmerwerkplaats. denkt u bijvoorbeeld aan een uniek stukje meubelwerk zoals een boekenkast, een bed, een garderobe of een sofa gemaakt van eiken.

Navigatie
Bel ons nu