Een prachtige vloer met een unieke uitstraling

Heeft u plannen om een mooie eiken vloer te laten leggen in uw woning of bedrijf en zoekt u een vloerafwerking met karakter? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij maken uw vloer van oude eiken vloerdelen, die ervoor zorgen dat uw vloer een uitstraling heeft die u niet snel ergens anders zult tegenkomen. Wij hebben een eigen timmerwerkplaats met de modernste machines waar wij dagelijks onze topproducten maken. Onze medewerkers weten hoe ze het beste uit het hout naar boven kunnen halen. Lees verder over de mogelijkheden die wij bieden of neem contact met ons op voor meer informatie.

We verstaan ons vak

Bij Pepijn Kempen Design maken we uit het beste hout het mooiste product. En niet alleen dat, wij geven ook de beste service die denkbaar is. U kunt bijvoorbeeld zelf een meubelontwerp aanleveren. Voor uw vloer kunt u kiezen voor oude eiken vloerdelen. U krijgt bij ons ook alle vrijheid om uw vloerafwerking te krijgen zoals u dat wilt. Naast vloeren maken wij ook eikenhouten meubels zoals tafels, stoelen, wand – en boekenkasten en buitenmeubels. U kunt ook bij ons terecht voor een vloerafwerking voor uw terras.

Hoe wij werken

Onze werkwijze en mogelijkheden:

  • Het mooiste hergebruikte hout uit binnen- en buitenland
  • Houtsoorten: eikenhout, grenen en vurenhout
  • Onze eigen werkplaats
  • Afwerking met natuurvriendelijke materialen
  • De mogelijkheid voor u om zelf een ontwerp aan te leveren

Een vloer naar uw wensen

Naast onze oude eiken vloerdelen leggen wij ook complete vloeren voor onze klanten.

oude eiken vloerdelen

Ook hier bieden wij graag de beste service aan die denkbaar is. Wij kunnen verschillende patronen leggen voor uw vloer en we kunnen ook verschillende soorten eikenhout door elkaar gebruiken voor een bijzonder effect.

Verdere informatie

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen en gaat uw voorkeur uit naar oude eiken vloerdelen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij laten u graag zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. Wij halen het hout uit Nederland en enkele omliggende landen waarbij onze specialiteit het gebruikte hout is. Vooral de wagonplanken, die van oude houten treinstellen afkomstig zijn, hebben onze voorkeur. Dit vanwege de hoge kwaliteit en de unieke uitstraling. Uiteraard verzorgen wij ook het leggen van de oude eiken vloerdelen in uw woning of bedrijf.

Navigatie
Bel ons nu