Neem contact op

Welkom bij Pepijn Kempen Design, uw partner op het gebied van oude eiken planken en producten die van dit materiaal vervaardigd zijn. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat wordt geleid door creativiteit. Wij kenmerken ons door onze klantgerichte en professionele manier van werken. Onze oude eiken planken zijn van hoge kwaliteit. Ook bieden wij u een ruime keuze aan producten die zijn gemaakt uit onze oude houten materialen. U kunt altijd op onze website terecht of eens contact opnemen met ons behulpzame personeel, zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk het overzicht

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan producten die wij maken uit oude eiken planken. Doordat oude eiken materialen zo’n uniek leven hebben doorlopen, zijn al onze producten net een beetje anders en geven ze een eigen gevoel. Dit maakt ze zowel zeldzaam als zeer bijzonder om te bezitten. Het kan echter ervoor zorgen dat u een beetje overweldigd bent en niet zo goed weet wat voor planken u nu precies zoekt. Dat is geen probleem, wij adviseren u graag. Bekijk bijvoorbeeld eens het onderstaande lijstje om wat inspiratie op te doen:

  • Zitten
  • Slapen
  • Werken
  • Loungen

oude eiken planken

Dit zijn een aantal van de categorieën waarin wij ons assortiment onderverdelen. Op onze website kunt u het allemaal terug vinden. Bent u op zoek naar een eiken product dat niet onder één van deze categorieën valt, dan kunt u altijd gerust contact opnemen voor een persoonlijke offerte.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze houtproducten of over de manier waarop wij onze eiken materialen onder handen nemen? Kijk even verder op de website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze manier van werken en over onze oude eiken planken.

Kies voor kwaliteit

Wij staan niet alleen bekend om ons ruime aanbod aan oude eiken producten, ook onze professionele werkwijze wordt doorgaans erg op prijs gesteld door onze klanten. Zo werken wij alleen maar met planken van de allerbeste kwaliteit die wij zelf selecteren. Wij zorgen ervoor dat de eiken planken uw meubel een unieke authentieke uitstraling geven. Ook zijn onze medewerkers zelf experts binnen hun vakgebied en zorgen ze steeds weer voor vakwerk op maat. Zij werken dan ook volgens de modernste technieken.

Navigatie
Bel ons nu