Specialist in houtproducten

Wilt u graag een nieuwe tafel laten maken voor in de woonkamer van echt oud eiken? Wordt het tijd om uw huidige tuinmeubilair te vervangen en zou u graag iets hebben dat sfeer uitstraalt zoals alleen echt oud hout dat kan? Of wilt u gewoon wat informatie inwinnen over het maken van nieuwe producten van gebruikt eiken hout? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Pepijn Kempen Design en wij zijn uw specialist op het gebied van producten vervaardigd uit gebruikte houtsoorten. Wij werken voornamelijk met eikenhout.

Onze producten

Wij zijn en jong bedrijf maar toch hebben wij al een zeer uitgebreide selectie aan producten opgesteld. U kunt bij ons terecht voor het mooiste timmerwerk, dat onze ervaren medewerkers allemaal beheersen. Op onze website kunt u al onze producten bekijken en ook in onze werkruimte staan voorbeeldmodellen. Maar dit alles kan wellicht een beetje overweldigend zijn voor iemand die niet veel af weet van oud eiken hout.

Daarom hebben wij hieronder een aantal categorieën op een rijtje gezet waar onze populairste producten onder vallen. Wat dacht u van eiken producten voor:

  • Slapen
  • Werken
  • Zitten
  • Loungen

Dit zijn echter slechts vier voorbeelden. Wij kunnen u ook met allerlei andere producten van dienst zijn die wij van oud hout vervaardigen. Voor een beter overzicht van producten die van toepassing zijn in uw persoonlijke woonsituatie neemt u even contact met ons op.

oud eiken

Nieuwe vloer

Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige gloednieuwe vloer van oud eiken hout? De vloer is dan wel gloednieuw, het mooiste is natuurlijk als het hout dat niet is. Wij werken met hout van wel 200 jaar oud. Dit halen wij voornamelijk uit verlaten kloosters, kerkers, boerderijen en fabrieksgebouwen. Aangezien er niet meer zoveel van dit soort voorzieningen in Nederland en België zijn, komt dit eiken hout voornamelijk uit Oost-Europa, zoals Tsjechië. Wij garanderen echter de kwaliteit van ons hout doordat onze ervaren medewerkers er met de nieuwste en meest innovatieve technieken mee aan de slag gaan en zo keer op keer de mooiste producten opleveren.

Informatie aanvragen

Wilt u graag meer weten over onze manier van werken of over onze eiken producten? Kijk dan even op onze website. Ook vindt u hier informatie over oud hout en over ons bedrijf. U kunt bovendien altijd contact opnemen en ons personeel vragen naar ons oud eiken hout.

Navigatie
Bel ons nu