Maatwerk eikenhout producten

Welkom bij Pepijn Kempen Design, uw vaste aanspreekpunt voor al uw wensen op het gebied van oud eiken wagonplanken. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat u in heel Nederland kan voorzien van onze speciaal op maat gemaakte eiken wagonplanken. Wij hechten veel waarde aan creativiteit en wij stellen de klant centraal binnen ons werk. Wij gaan bovendien te werk volgens een zeer professionele aanpak en wij hebben een ruime selectie aan producten waaruit u kunt kiezen. Wij geloven in oud hout dat een authentieke uitstraling heeft. Ervaar dit zelf aan de hand van de voorbeelden op onze website.

Een vloer laten leggen

Wij maken allerlei unieke producten van onze eiken wagonplanken. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor allerlei prachtige bedden, banken, tafels en stoelen. Op onze website kunt u hiervan een uitgebreid overzicht vinden. Aangezien ieder product uniek is door het oud hout dat wij gebruiken, kunt u alle producten terugvinden aan de hand van individuele foto’s. Wij kunnen u echter ook voorzien in het leggen van een gloednieuwe vloer van eiken. Uiteraard is het materiaal dat wij gebruiken om de vloer van te leggen niet gloednieuw. Kijk op onze website voor meer informatie hierover of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Werkwijze

Wij staan bekend om onze klantgerichte manier van werken, wat een belangrijk element vormt voor onze werkwijze. Wij hechten veel waarde aan al onze klanten en wij nemen uw wensen uiterst serieus. Wij zien onze klanten dan ook niet als een nummer of als de zoveelste opdrachtgever die oud eiken producten wil bestellen. Voor ons bent u een individu met een unieke wens. Dit ziet u ook terug in de producten die wij met onze wagonplanken maken. Aangezien wij met oud eiken materiaal werken, is ieder product anders en uniek. Dit authentieke gevoel geeft goed weer hoe wij graag met onze klanten omgaan. Wij willen graag eens met u om de tafel gaan zitten en uw wensen bespreken op het gebied van oud eiken wagonplanken. We zullen dan samen een plan opstellen en binnenkort aan de slag gaan op basis van duidelijke afspraken. Zo komt niemand voor vervelende verrassingen te staan.

oud eiken wagonplanken

Neem contact op

Wilt u graag wat meer weten over onze oud eiken producten? Hebt u nog vragen over onze eiken vloeren of wilt u meer weten over het maken van wagonplanken? Neem vandaag nog contact op met ons behulpzame personeel en vraag ze alles over oud eiken wagonplanken.

Navigatie
Bel ons nu