Een tafel met karakter

Heeft u plannen om een nieuwe eettafel aan te schaffen en zoekt u iets speciaals? Informeer dan bij Pepijn Kempen Design, en vraag naar een oud eiken eettafel. Wij zijn een jong en creatief bedrijf met een eigen timmerwerkplaats waar wij dagelijks de mooiste meubelen maken met een uniek karakter. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een boekenkast op maat wilt laten maken, wanneer u zoekt naar een tafel met een uniek karakter of wanneer u een bed wilt zoals niemand anders dat heeft. U heeft bij ons tevens de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren.

Een timmerbedrijf in hart en nieren

Hout is voor ons niet zomaar een materiaal waar je toevallig meubelen mee kan maken. Bij Pepijn Kempen Design worden eiken meubelen met liefde gemaakt door timmerlieden die niets leuker vinden dan een eindresultaat waar ze trots op zijn. We maken onze eiken producten in onze eigen moderne timmerfabriek en wij gebruiken vooral gebruikt hout dat o.a. afkomstig is van oude wagons die vaak het beste eikenhout bevatten. Zo kunnen wij van hoge kwaliteit hout een mooie oud eiken eettafel voor u maken.

Houten panelen

Voor ons is het belangrijk dat uw meubelen een uniek karakter hebben wanneer ze onze fabriek verlaten. Wij realiseren dat door vooral gebruikt hout te gebruiken. Wij gebruiken bijvoorbeeld houten panelen die van treinwagons afkomstig zijn. Deze eiken panelen zijn van een bijzonder hoge kwaliteit en hebben allemaal een eigen uniek karakter. Een ander aspect dat hoog in het vaandel staat bij ons is het milieu. Wij werken uw oud eiken eettafel op een milieuvriendelijke manier af.

Wat is er mogelijk?

We hebben de beschikking over verschillende houtsoorten o.a.
hergebruikt hout uit binnen- en buitenland, Eiken, grenen en vurenhout. We hebben een eigen werkplaats waar we de afwerking van onze producten doen met natuurvriendelijke materialen. Er is voor u ook de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren voor uw oud eiken eettafel.

De producten die we maken:

 • Tuinmeubelen
 • Accessoires
 • Deuren
 • Tafels
 • Houten lounge sofa’s
 • Kantoormeubelen
 • Bedden inclusief stapelbedden
 • Vloeren
 • Stoelen en sofa’s
 • Opbergmeubelen
 • Boekenkasten

oud eiken eettafel

Informeer naar onze producten

Wilt u meer weten van onze oud eiken eettafel? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. U bent van harte welkom in onze werkplaats waar u kunt zien wat wij allemaal kunnen maken. Laat de kans voor een uniek stukje meubelwerk zoals een kast, boekenkast, tafel of keuken met een uniek stukje karakter niet aan u voorbij gaan wanneer u zoekt naar eiken meubels met een uitstraling die niet te vergelijken valt met andere meubels. Tel daarbij ons vakmanschap op en u bent bij ons verzekerd van timmerwerk van de hoogste kwaliteit met een grote duurzaamheid.

Navigatie
Bel ons nu