Houten producten

Welkom bij Pepijn Kempen Design, specialist voor alles op het gebied van oude eiken houten producten in heel Nederland. Wij helpen onze klanten maar al te graag op onze klantgerichte en professionele manier. Zo kunnen wij altijd vakwerk op maat leveren. Ook hebben wij een zeer uitgebreide aanbod houten producten voor u, zoals natuurlijk de kloostertafel van eiken. U kunt erop rekenen dat wij diezelfde kloostertafel hebben vervaardig op unieke wijze en zonder het milieu te vervuilen. Voor meer over al deze zaken kunt u op onze website meer lezen of direct contact opnemen met ons personeel.

Ruime keuze

Wanneer u bij ons aanklopt, dan hebt u de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod aan producten en diensten. Wij zijn weliswaar een jong bedrijf, maar toch beschikken wij al over zeer veel ervaring en expertise op verschillende vakgebieden. Wij kunnen u met de meest uiteenlopende houten producten helpen. Ons volledige overzicht aan producten kunt u op onze website vinden. Of u nu een kloostertafel of een keukenkrukje zoekt, er zijn vele mogelijkheden.

Wij geven u graag advies bij het verwezenlijken van uw wensen, maar begin eens bij het onderstaande lijstje van een aantal categorieën waarin wij onze producten onderverdelen:

  • Zitten
  • Werken
  • Slapen
  • Loungen

Op onze website vindt u o.a. deze categorieën waar u bijvoorbeeld de kloostertafel van eiken kunt vinden. Vraag ons even naar een persoonlijke offerte.

kloostertafel eiken

Ontdek onze authentieke tafels

Één van onze specialiteiten ligt in het vervaardigen van tafels. De kloostertafel gaat hierin natuurlijk voorop. Het eiken hout dat wij gebruiken om onze tafels te maken is erg oud, soms zelfs wel 200 jaar en een groot deel ervan komt in feite uit oude kloosters, kerken, boerderijen en fabriekspanden. Zo kunt u dus een kloostertafel van eiken bestellen die wij zelf in onze werkplaats samenstellen uit het hout afkomstig van verschillende kloosters! Indien dit u iets te snel gaat, kunt u natuurlijk even contact opnemen en ons nog even om uitleg vragen.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over ons eiken hout of wilt u direct een kloostertafel bestellen? Op onze website vindt u alles wat u maar wilt weten, ook kunt u altijd even contact opnemen met ons behulpzame personeel. Zij vertellen u graag meer over een kloostertafel van eiken.

Navigatie
Bel ons nu