Vloeren met een uniek karakter

Heeft u plannen om een nieuwe vloer te laten leggen en zoekt u iets speciaals? Informeer dan bij Pepijn Kempen Design naar een mooie eikenhouten vloer. Wij zijn een jong en creatief bedrijf en zijn specialisten op het gebied van het verwerken van gebruikt en nieuw hout. Wij verwerken de eikenhouten panelen in onze eigen timmerwerkplaats tot de mooiste vloeren van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat elke vloer die onze werkplaats verlaat een uniek karakter heeft. Lees verder voor de vele mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werkwijze

Hieronder vindt u de mogelijkheden en werkwijze bij ons bedrijf:

  • Hergebruikt hout uit binnen- en buitenland
  • Oud eiken, eiken, grenen en vurenhout
  • Eigen werkplaats
  • Afwerking met natuurvriendelijke materialen
  • Mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren
  • Vloeren ook neergelegd door ons
  • Mogelijkheden voor combinaties van verschillende kleuren hout

Liefde voor hout

Hout is voor ons meer dan een materiaal waar meubelen en vloeren van gemaakt kunnen worden.

eikenhouten vloer

Elke eikenhouten vloer die de timmerfabriek van Pepijn Kempen Design verlaat heeft een bewerking ondergaan van timmerlieden die met liefde voor het vak hebben gewerkt. Voor hen zijn eikenhouten vloeren meer dan een paar planken. U bent er op die manier zeker van dat u een eikenhouten vloer krijgt die uitstraling en kwaliteit heeft.

Vele patronen beschikbaar

Uiteraard willen we er echt wat van maken wanneer wij uw eikenhouten vloer produceren. Dat doen wij o.a. door patronen aan te brengen in de vloeren die net dat beetje meer geven. Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden zoals diagonale patronen en verschillende kleuren panelen die gecombineerd kunnen worden. U krijgt hiermee een resultaat dat een uniek karakter heeft dat u nergens anders tegen zult komen.

Meer weten over vloeren van eikenhout

Heeft u plannen om een nieuwe vloer te laten leggen en gaat uw voorkeur uit naar een eikenhouten vloer? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij kunnen unieke eiken vloeren maken in onze eigen werkplaats. Daarbij maken wij o.a. gebruik van wagonplanken die afkomstig zijn van oude treinstellen. Dit wagonhout is bijzonder goed van kwaliteit en heeft een unieke uitstraling die nergens anders te verkrijgen is. Met de eikenhouten vloeren van ons bent u er tevens zeker van dat de afwerking, zoals het impregneren en aflakken, is gedaan met natuurvriendelijke materialen.

Navigatie
Bel ons nu