Een houten vloer die jarenlang meegaat

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en gaat uw voorkeur uit naar eiken vloeren? Informeer dan bij Pepijn Kempen Design naar onze houten vloeren gemaakt van gebruikt hout. Wij kopen onze houten vloerdelen uit binnen- en buitenland en zijn vooral specialisten in het verwerken van eiken wagonpanelen. Onze eiken vloeren blinken uit in hun klasse en uitstraling. Deze vloeren gaan jarenlang mee en garanderen comfort, een unieke uitstraling en een afwerking die milieubewust is uitgevoerd.

Timmerbedrijf

Het timmermansvak is voor Pepijn Kempen Design niet alleen maar het verwerken van een stuk hout volgens bepaalde technieken. Wij maken er echt wat van. De eiken vloeren die we in onze timmerfabriek maken zijn een uniek stukje vakwerk waar met liefde aan gewerkt is. Onze timmerlieden vinden niets leuker dan een houten product dat klaarstaat voor verzending of installatie waar zij met trots aan gewerkt hebben.

Een keur aan mogelijkheden

Bij ons krijgt u een keur aan mogelijkheden voor alle soorten houten producten. We richten ons niet alleen op eiken vloeren. Wij maken ook meubels van eiken zoals boekenkasten, bedden, tafels en buitenmeubels. De eiken vloeren die wij maken zijn allemaal van hoge kwaliteit en worden, indien u dat wilt, ook vakkundig door ons gelegd. Er zijn verschillende mogelijkheden om de vloer te leggen waarbij er verschillende patronen mogelijk zijn zoals diagonaal, een ruitenpatroon of patronen met verschillende kleuren hout om een nog mooier effect te krijgen.

eiken vloeren

Meer dan vloeren

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere producten zoals meubels. Wij maken ook bedden, tafels, boekenkasten en nog veel meer van eiken. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op om een afspraak te maken

Heeft u interesse in onze houten vloeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij laten u graag zien wat u kunt verwachten wanneer u bij ons een eiken vloer besteld. Maak gebruik van onze kennis en de unieke uitstraling van het gebruikte hout waar wij onze vloeren mee maken. Met wagonhout krijgt u een unieke houten vloer met een uitstraling die garant staat voor jarenlang plezier. Schroom niet om ons op te bellen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze werkplaats en showroom zodat u een indruk kunt krijgen van de mogelijkheden.

Navigatie
Bel ons nu