Het mooiste eikenhout

Heeft u plannen voor een nieuw interieur en bent u op zoek naar houten meubelen die gemaakt zijn van hoge kwaliteit eiken planken? Informeer dan bij Pepijn Kempen Design voor de beste eikenhouten planken en de mooiste ontwerpen gemaakt in onze eigen werkplaats. Wij zijn een jong en creatief bedrijf met een eigen moderne timmerfabriek waar wij dagelijks de mooiste houten producten maken zoals tafels, stoelen, boekenkasten, bedden, plantenbakken en nog veel meer. Lees verder wat wij allemaal aan te bieden hebben of neem contact met ons op voor meer informatie.

Mogelijkheden

We hebben een ruim aanbod aan verschillende houtsoorten. Zo hebben we o.a. oud eiken, eiken, grenen en vurenhouten planken en Wagonplanken voor u. Voor de afwerking gebruiken wij natuurvriendelijke materialen.

Wij maken vele verschillende producten:

 • Opbergmeubelen
 • Boekenkasten
 • Tuinmeubelen
 • Accessoires
 • Deuren
 • Tafels
 • Stoelen en sofa’s
 • Houten lounge sofa’s
 • Kantoormeubelen
 • Bedden inclusief stapelbedden
 • Vloeren

Tevens is er de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren.

eiken planken

Houten producten met liefde gemaakt

Wij zijn vooral liefhebbers van houten producten. Het betekent dat eiken planken voor ons net iets meer zijn dan zomaar houten planken waar je iets van kunt maken. Voor ons is elk eiken product, dat onze timmerwerkplaats verlaat, een stukje van onze eigen identiteit. En dat willen we graag zo houden. Het betekent dat u als klant er zeker van kunt zijn dat er vakmensen aan het werk zijn voor uw product, die er iets moois van willen maken.

Een jong en creatief timmerbedrijf

Pepijn Kempen Design is een jong en creatief bedrijf met als specialisatie het verwerken van gebruikt hout tot schitterende houten producten. Wij gebruiken hout uit Nederland maar ook uit het buitenland, waarbij vooral onze wagonplanken de favoriet zijn. Deze eiken planken zijn afkomstig van oude wagons en zijn van een buitengewoon goede kwaliteit. Wij hebben een eigen werkplaats met ervaren en gemotiveerde timmerlieden die er elke dag weer ontzettend veel plezier in hebben om de mooiste producten te maken van eikenhout.

Contact

Wilt u meer weten van de eiken planken die wij kunnen leveren? Informeer dan bij ons naar het beste hout met een unieke uitstraling. Wij leggen u met alle plezier uit wat u van ons kunt verwachten. Wanneer u bij ons eiken producten koopt zoals eikenhouten vloeren, wagonplanken of afgewerkte eikenhouten meubels kunt u ervan op aan dat het kwaliteitsproducten zijn. U bent van harte welkom in onze werkplaats waar we u kunnen laten zien wat we allemaal kunnen maken. Met een vloer van eikenhout van ons bent u verzekerd van een uniek stukje vakwerk met een uitstraling die u niet snel ergens anders zult vinden.

Navigatie
Bel ons nu