Maatwerk meubels

Welkom bij Pepijn Kempen Design, uw specialist in alles op het gebied van oude eiken houten planken door heel Nederland. Wij ontwerpen en vervaardigen zelf allerlei producten van houten planken nadat wij zelf het hout van allerlei verschillende locaties halen. Zo geven wij deze oude eiken materialen een kans op een tweede leven en helpen wij zowel uw portemonnee als het milieu een handje. Maakt u zich geen zorgen, wij gaan altijd uiterst klantgericht en professioneel te werk en wij garanderen u dan ook dat wij vakwerk op maat leveren. Kijk eens op onze website of neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Wagonplanken / oude vloerplanken

Op het moment zijn de wagonplanken het populairst. Echter zijn de echte oude wagonplanken bijna niet meer te verkrijgen, daarom zijn wij op zoek gegaan naar een vervangend product. Dit zijn de oud eiken vloerplanken geworden, ook deze planken hebben honderden jaren dienst gedaan als vloer (hetzelfde als de wagonplank) en hebben hierdoor ok het oude kenmerkende karakter.
Het voordeel van deze planken is dat de planken variabele lengtes, breedtes en diktes hebben en niet zoals de originele wagonplank een maximale lengte van 270 cm. Zie op de foto rechts de uitstraling van de vloerplanken die we op het moment in ons assortiment hebben.

Oud eiken planken

 70,00 80,00
Sale

Oud eiken planken (2 cm)

 10,00 25,00

Barnwood

Naast de welbekende wagonplanken is ook het begrip “Barnwood” steeds meer bekend bij het grote publiek. Dit zijn planken die reeds een keer dienst hebben gedaan voor schuren en schuttingen. Hierdoor heeft het hout in de loop der jaren een mooie grove structuur gekregen. Het Barnwood is standaard leverbaar in 2 a 3 cm dik en ook weer in variabele lengtes en breedtes.

Voor meer info zie ook het Barnwood in onze webshop.

Barnwood Losse planken

 22,50 55,00

Mailen of bellen

Wilt u graag meer weten over onze houten planken of heeft u nog vragen over eiken of andere houtsoorten waarmee wij werken? Kijk gerust op onze website rond of vraag het aan onze specialisten. Zij vertellen u graag meer over onze eiken houten planken. Bel ons gerust eens op 06-26943748.

Navigatie
Bel ons nu