Maatwerk meubels

Welkom bij Pepijn Kempen Design, uw specialist in alles op het gebied van oude eiken houten planken door heel Nederland. Wij ontwerpen en vervaardigen zelf allerlei producten van houten planken nadat wij zelf het hout van allerlei verschillende locaties halen. Zo geven wij deze oude eiken materialen een kans op een tweede leven en helpen wij zowel uw portemonnee als het milieu een handje. Maakt u zich geen zorgen, wij gaan altijd uiterst klantgericht en professioneel te werk en wij garanderen u dan ook dat wij vakwerk op maat leveren. Kijk eens op onze website of neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Klantgericht

Wij staan onder meer bekend om onze klantgerichte aanpak en dit is natuurlijk niet zomaar het geval. Wij hechten veel waarde aan al onze klanten en vinden het belangrijk dat u dit ook herkent in onze service. Wanneer wij een goede werkrelatie met u aangaan kunnen wij u de eiken houten producten leveren die aan uw wensen voldoen. Wij komen graag eens bij u langs voor een kennismakingsgesprek waarin u ons kunt vertellen wat u precies in gedachten heeft en wat wij zoal voor u kunnen betekenen met onze eiken houten planken. Nadat u ons verteld heeft wat u van ons en onze producten verwacht, gaan wij aan de slag om uw wensen te verwezenlijken. Het is belangrijk dat wij hierbij duidelijke afspraken maken en constant bij u checken voor feedback. Zo komt u achteraf niet voor een vervelende verrassing te staan en is na afloop iedereen helemaal tevreden over het proces.

eiken houten planken

Breed assortiment

Wij staan echter niet alleen maar bekend om onze klantgerichte manier van werken, ook onze ruime selectie aan producten mag er zijn. Wij werken namelijk met eiken houten materialen van unieke afkomst en daarom is geen product hetzelfde. Ieder houten product straalt iets anders uit en dat is precies wat wij proberen te bereiken. Daarom is het lastig om op grote schaal te produceren en hebben wij in plaats daarvan een selectie aan foto’s op onze website gezet van unieke producten gemaakt van onze planken.

Mailen of bellen

Wilt u graag meer weten over onze houten planken of heeft u nog vragen over eiken of andere houtsoorten waarmee wij werken? Kijk gerust op onze website rond of vraag het aan onze specialisten. Zij vertellen u graag meer over onze eiken houten planken. Bel ons gerust eens op 06-26943748.

Navigatie
Bel ons nu