Onze producten

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die Pepijn Kempen Design u kan bieden. Heeft u een idee die u uitgewerkt wilt zien, dat kan! Neem direct contact op voor een prijsindicatie of als u andere vragen heeft.

Tafels

Unieke oud eiken tafels
Als u op zoek bent naar een stukje duurzaam design is bijvoorbeeld een oud eiken eettafel  een goede aanwinst! Het eiken is soms meer dan 200 jaar oud waardoor het een geleefde en karakteristieke uitstraling heeft en komt voornamelijk uit oude kloosters, kerken, boerderijen, fabriekspanden en treinwagons. In Nederland is dit soort hout bijna niet te verkrijgen, daarom komt het meeste hout uit het buitenland, zoals België, Frankrijk en Tsjechië. De tafels kunnen in onze werkplaats op maat, en naar de wensen van de klant, gemaakt worden. Ook hebben wij altijd een aantal voorbeeldmodellen staan.

Zitten

Stoelen en banken
Houten banken en stoelen voor binnen en buiten maken wij naar uw persoonlijke wensen. Voor deze maatwerk meubelen zit u bij ons goed. We gebruiken verschillende houtsoorten zoals oud eiken, grenen en tropisch hout. Zo krijgen de meubelen een eigen karakter en kunt u kiezen voor welke uitstraling u wilt gaan. We leveren kwaliteit en helpen u graag aan mooie zitmeubels.

Opbergen

Kasten en opbergsystemen
Voor een opgeruimd huis bieden we verschillende kasten en systemen om uw spullen in op te ruimen. Heeft u speciale wensen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We maken de kast die u wilt passend op de plek die u wilt. U heeft de keuze uit allerlei soorten hout en verschillende opbergsystemen.

Accessoires

Decoratieve artikelen
Voor in en om het huis maken we allerlei houten accessoires. Hierbij kunt u denken aan o.a. lijsten voor spiegels, lampen, boekenplanken en plantenbakken. Heeft u zelf een leuk idee voor een mooi houten product? Laat het ons weten! Wij maken graag maatwerk accessoires volledig afgestemd op uw wensen. Accessoires van oude eiken planken brengen sfeer in en om uw huis.

Tuin

Tuinproducten
We maken niet alleen meubelen voor in uw woning, ook voor tuinmeubelen kunt u bij ons aankloppen. Of u nu op zoek bent naar een bankje of een tafel met stoelen, krukken of banken wij produceren het met liefde voor u. Alle soorten meubels kunt u bij ons op maat laten maken. Tevens hebben we verschillende accessoires voor in uw tuin.

Lounge

Relaxen
Wilt u er ook relaxed bij zitten in uw tuin? Kijk dan eens bij onze lounge sets. We maken loungebanken in allerlei soorten en maten. Hoekbanken of banken zonder hoek het maakt niet uit. We gebruiken duurzaam hout van hoge kwaliteit zodat u jaren plezier heeft van uw lounge set.

Werken

Kantoormeubilair
Als u op zoek bent naar een mooi bureau voor uw kantoor hoeft u niet verder te zoeken. Wij maken maatwerk meubels voor uw werkplek. Naast bureaus kunt u bij ons ook terecht voor kasten, tafels, stoelen en banken. Alle producten kunnen wij op de maat die u wilt leveren. We gebruiken hiervoor allerlei duurzame houtsoorten.

Slapen

Bedden
Stapelbedden, hoogslapers, een- of tweepersoonsbedden het maakt niet uit wat voor bed u zoekt. Pepijn Kempen Design maakt van uw slaapkamer een droom. We hebben vele verschillende houtsoorten tot onze beschikking en kunnen u zo een ruime keuze bieden. Ook als u kasten of houten accessoires voor in uw slaapkamer wilt zijn wij u graag van dienst.

Vloeren en wandbekleding

Houten planken
Een mooie houten vloer geeft sfeer en karakter aan uw woning. Voor vloeren van grenenhout of oud eikenhout kunt u bij Pepijn Kempen Design terecht. U zult vele jaren plezier beleven aan onze houten vloeren. We gebruiken namelijk planken van hoge kwaliteit en luisteren naar uw wensen.

Wagonplanken

Voor alle soorten en maten eiken wagonplanken kunt u ook terecht bij Pepijn Kempen Design.

Oud eiken wagonplanken.
Tropisch wagonhout.
Diverse grenen en vuren pakhuisplanken.

Navigatie
Bel ons nu